Ремонт на дограма

Ремонт
на дограма

В някои ситуации е наложително дограмата да се ремонтира. Всяко едно механично изделие старее и се амортизира. Качеството на дограмата и начина на монтаж ще определят кога ще започнат тези процеси.

Ремонт на стъклени врати и витрини

Ремонт на стъклени врати и витрини

Щом усетите, че Вашата врата не функционира така добре, както преди, ни потърсете – ние ще диагностицираме проблема и ще Ви предложим най-изгодното за Вас решение.

Ремонт на плъзгащи врати

Ремонт на плъзгащи врати

От изключително важно значение за правилното функциониране на Вашата плъзгаща врата е да я поддържате в изправност, за да Ви служи тя безпроблемно дълго време.

Смяна на стъклопакет

Смяна на стъклопакет

Новият стъклопакет се изработва по формата и размера на стария, след което при монтажа му не е наложително да се кърти или демонтира дограмата.

Ремонт на PVC щори

Ремонт
на PVC щори

Външните ролетни PVC щори да започнат да дават проблеми след дълги години на употреба – заради неправилна експлоатация или просто заради неблагоприятните атмосферни условия.

Ремонт на комарници

Ремонт
на комарници

Вашият комарник вече не функционира толкова добре - не бързайте да купувате нов. Ако проблемът е лесно отстраним, бързо ще се справим с него и това може да Ви струва много по-малко.