Ремонт на входни врати

Ремонт на входни врати

Когато имате проблем с Вашата входна врата – независимо от вида ѝ и предназначението ѝ, може да разчитате на нашите услуги.

Ремонт на интериорни врати

Ремонт на интериорни врати

Подобно на всеки друг механизъм и интериорната врата се разваля с течение на времето и дългата употреба. Разгледайте проблемите и техните решения.

Смяна на стъклопакет

Смяна на стъклопакет

Новият стъклопакет се изработва по формата и размера на стария, след което при монтажа му не е наложително да се кърти или демонтира дограмата.

Стъкларски услуги

Стъкларски
услуги

Независимо дали става въпрос за подмяна на счупена витрина или за изработване на причудлива красива фигура от стъкло – може да разчитате на нас.

Ремонт на дограма

Ремонт
на дограма

В някои ситуации е наложително дограмата да се ремонтира. Всяко едно механично изделие старее и се амортизира. Качеството на дограмата и начина на монтаж ще определят кога ще започнат тези процеси.

Ремонт на стъклени врати и витрини

Ремонт на стъклени врати и витрини

Щом усетите, че Вашата врата не функционира така добре, както преди, ни потърсете – ние ще диагностицираме проблема и ще Ви предложим най-изгодното за Вас решение.

Ремонт на плъзгащи врати

Ремонт на плъзгащи врати

От изключително важно значение за правилното функциониране на Вашата плъзгаща врата е да я поддържате в изправност, за да Ви служи тя безпроблемно дълго време.

ohranitelni-shtori1

Ремонт на охранителни ролетни щори

Охранителната щора е още една защита за Вашата собственост. Те се изработват от закалена стомана, която гарантира сигурността на Вашия дом, заведение, магазин и др.

Ремонт на гаражни врати

Ремонт на гаражни врати

Гаражната врата е сложен механизъм, който е повече от нормално с течение на времето да започне да се изхабява, да функционира неправилно или въобще да престане да действа.

Ремонт на PVC щори

Ремонт
на PVC щори

Външните ролетни PVC щори да започнат да дават проблеми след дълги години на употреба – заради неправилна експлоатация или просто заради неблагоприятните атмосферни условия.

aluminievi_shtori6

Ремонт на алуминиеви щори

Ремонт на алуминиеви щори – най-често срещаните проблеми и как да се справим с тях. Скъсано въже, повреден механизъм, дефектни ламели. Предимства на алуминиевите щори.

Ремонт на комарници

Ремонт
на комарници

Вашият комарник вече не функционира толкова добре - не бързайте да купувате нов. Ако проблемът е лесно отстраним, бързо ще се справим с него и това може да Ви струва много по-малко.

Ремонт на мебели

Ремонт
на мебели

Ние сме специалисти в поправката на всички видове мебели, в областта на вътрешния дизайн и интериор. Извършваме ремонти и реставрираме наглед вече ненужните и стари мебели.